Sammanfattning natt

2018-01-30 22:58:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Natten i Norrbotten

20:30 Kalix
Misshandel drograttfylleri, olovlig körning, grov stöld, m.m

Samtal inkommer om en misshandel på en adress i centrala Kalix. Patruller skickas till platsen. När patrullerna kommer till platsen så observerar de en bil som backar ut från ett garage på aktuell adress. Denna förare innehar inte körkort och misstänks vara påverkad av droger.

Patrull ser då de vidtalar föraren att det finns stöldgods i garaget, patrull härleder detta direkt till de stölder som varit på Kalix sjukhus under de senaste veckorna.

Patrullerna griper 4 personer i åldrarna 35-45 år gamla, tre män och en kvinna är gripna och inlåsta i arrest. En av männen greps även för misshandel på kvinnan. Samtliga är gripna för stöld.

 

21:30 Luleå
Misshandel, våldsamt motstånd

Samtal inkommer om att det skall ha skett en misshandel i en lägenhet i centrala Luleå. Patrull beordras till platsen och samtalar med alla inblandade, gärningsmannen en man i 20 års åldern är kvar på platsen. När mannen skall gripas så sätter han sig till motvärn och blir misstänkt för ytterliggare brott.

22:20 Boden
Narkotikabrott eget bruk

Patrull kontrollerar en man i 25 års åldern, denne misstänks för narkotikabrott eget bruk och får följa med patrull till polisstationen för provtagning.

Uppdatering av Peder Jonsson

01:15 Trafikbrott Boden. Patrull har utfärdat ordningsbot för fordon som är avställt och har brukandeförbud.

04:12 Viltolycka Överkalix. Rådjursolycka på E10 vid Edeforskorsningen. Inga personskador. Rådjuret avlivat.

En morgon utan akuta händelser.

Se händelsen på polisen.se