Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet

Norrbottens län

Information

I Överkalix finns det ett Enskild firma som heter Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet. Det finns flera företag som liknar Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet i Norrbottens län. Överkalix är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-23 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1997-10-06 så har Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet varit registrerat och sedan 2001-05-23 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet och det finns fler företag som är det i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet så kan ni göra det på 0926-77835.

Försäljning av silversmycken, prydnadsföremål, herr-, dam-, och barnkläder samt tyger. Uthyrning av stugor, rum, husvagnsplatser, släpvagnar, snöscooter och husvagnar

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ruayrab, Laddawan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tina's silver, konfektion import och uthyrnings- verksamhet har 571228-XXXX som sitt organisationsnummer.