Vippabackens Servering

Norrbottens län

Information

570808-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vippabackens Servering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vippabackens Servering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Vippabackens Servering finns i.

Vippabackens Servering har varit registrerat sedan 1945-03-21 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vippabackens Servering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Vippabackens Servering är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Vippabackens Servering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vippabackens Servering så kan ni göra det på telefon genom 0926-10232 eller genom brev på följande adress:

Servering. Handel med slöjd och antikviteter. Tillverkning och försäljning av smycken, skedar och dyl i tenn och silver.

Det finns olika personer som har en koppling med Vippabackens Servering och det är Karlsson, Leif Stefan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,