Stigs Rör

Norrbottens län

Information

560522-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stigs Rör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stigs Rör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Stigs Rör finns i.

Stigs Rör har varit registrerat sedan 1991-05-13 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stigs Rör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stigs Rör är och det finns flera verksamheter i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Stigs Rör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stigs Rör så kan ni göra det på telefon genom 0926-31025 eller genom brev på följande adress:

Rörarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stigs Rör och det är Johansson, Stig Daniel som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,