E Johanssons Timmerhus

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Överkalix och E Johanssons Timmerhus är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och E Johanssons Timmerhus är ett av dem. Statusen för E Johanssons Timmerhus är att Bolaget är aktivt.

E Johanssons Timmerhus är ett Enskild firma och skapades 1998-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som E Johanssons Timmerhus ska trivas.

E Johanssons Timmerhus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Överkalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sågade och hyvlade trävaror såsom bräder och plank. Timrade fritidshus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E Johanssons Timmerhus är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är E Johanssons Timmerhus och det finns flera verksamheter som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med E Johanssons Timmerhus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-77147.

.

De som är på något sätt har med E Johanssons Timmerhus är Johansson, Anna Elisabeth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

E Johanssons Timmerhus har 560509-XXXX som sitt organisationsnummer.