T.I's Trä & Bygg AB

Norrbottens län

Information

T.I's Trä & Bygg AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där T.I's Trä & Bygg AB finns. I Överkalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. T.I's Trä & Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket T.I's Trä & Bygg AB har haft sedan 2007-07-30. T.I's Trä & Bygg AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till T.I's Trä & Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vännäsv. 78, 956 92, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6821114.

Överkalix arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är T.I's Trä & Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

T.I's Trä & Bygg AB har idag 556734-1721 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för T.I's Trä & Bygg AB

Bolaget ska bedriva byggnadsarbeten samt försäljning av byggmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

I T.I's Trä & Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Kent Tommy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Gerd Birgitta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .