Mieko Fishing AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Mieko Fishing AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mieko Fishing AB är ett av dem. Statusen för Mieko Fishing AB är att Bolaget är aktivt.

Mieko Fishing AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mieko Fishing AB ska trivas.

Mieko Fishing AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Överkalix så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget skall bedriva import och försäljning av sportfiske och fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mieko Fishing AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28.

Idag är Mieko Fishing AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Mieko Fishing AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0920-18093.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mieko Fishing AB är Larsson, Sven-Olov Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Ingrid Elisabeth som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Sixten som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Mieko Fishing AB har 556730-9447 som sitt organisationsnummer.