Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB

Norrbottens län

Information

Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-28.

Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2007-01-11. Men sedan 2007-06-28 så har Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stationsg. 65 A, 972 34, Luleå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3131446.

Överkalix arbetar för att företag som Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning, konsultverksamhet inom affärsutveckling och försäljning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB och det är följande personer, Larsson, Sven-Olov Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Ingrid Elisabeth som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Sixten som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Lennart Rune som är född 1947 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sven-Olov Larsson Förvaltnings AB är 556719-9970.