Jockfall Turist & Konferensanläggning AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är ett av dem. Statusen för Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är att Bolaget är aktivt.

Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-21. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jockfall Turist & Konferensanläggning AB ska trivas.

Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Överkalix så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, camping, försäljning av livsmeddel och fiskeartiklar, arragemang av fritidsaktiviteter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Jockfall Turist & Konferensanläggning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Jockfall Turist & Konferensanläggning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-40075.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jockfall Turist & Konferensanläggning AB är Landin, Maria Ann-Sofi som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olga Ragnhild som är född 1937 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Jockfall Turist & Konferensanläggning AB har 556711-5950 som sitt organisationsnummer.