Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Överkalix här finns det många olika Aktiebolag. Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Överkalix jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556702-8096.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB på följande adress Kangis 68, 956 91, Överkalix.

Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01.

I Mek & Maskin Förvaltning i Överkalix AB så sitter följande personer i styrelsen: , Granberg, Linnéa Ann-Sofie som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolaget ska bedriva uthyrning av personal, handel med och uthyrning av maskiner och verktyg såsom entreprenadmaskiner, boendevagnar, svetsar, kompressorer och bilhammare, handel med och förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.