Danielsson Fly Rod AB

Norrbottens län

Information

Danielsson Fly Rod AB är en verksamhet som finns i Överkalix. I Danielsson Fly Rod AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Kurt Ragnar som är född 1950 och har titeln VD, Berglund, Kurt Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Kurt Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bo Rolf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Danielsson Fly Rod AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Danielsson Fly Rod AB på telefon 0921-55635.

Bolaget skall tillverka flugspön och fritidsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Danielsson Fly Rod AB av bolagstypen Aktiebolag.

Danielsson Fly Rod AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Överkalix arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Danielsson Fly Rod AB innehar ej F-skattsedel och Danielsson Fly Rod AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Danielsson Fly Rod AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Danielsson Fly Rod AB har 556697-9224 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.