Svensk Logistik & Uthyrning AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Svensk Logistik & Uthyrning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Överkalix här finns det många olika Aktiebolag. Svensk Logistik & Uthyrning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Överkalix jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Svensk Logistik & Uthyrning AB är momsregistrerat sedan2007-09-06 och har organisationsnummer 556691-4379.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0926-77069 alternativt besöka eller skicka post till Svensk Logistik & Uthyrning AB på följande adress Grelsbyn 62, 956 31, Överkalix.

Svensk Logistik & Uthyrning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-10.

I Svensk Logistik & Uthyrning AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Eva Anna-Lisa som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Björn Sixten som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara yrkesmässig uthyrning av fordon samt biltransport av gods och personbefodran (taxiverksamhet) och därmed förenlig verksamhet.