Sweden Arctic Management AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom hotell, turism, resebyrå, event och marketing ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweden Arctic Management AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Överkalix så är Sweden Arctic Management AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 2003-07-04 så skapades Sweden Arctic Management AB och företaget är har F-skattsedel Sweden Arctic Management AB har haft det sedan 2003-10-02.

Sweden Arctic Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-02

556645-6868 är organisationsnummret för företaget som finns i Överkalix.

Just nu är Sweden Arctic Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Sweden Arctic Management AB så går det att nå dem via telefon på 0926-79530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweden Arctic Management AB är Andersson, Stig Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekedahl, Stefan Ove Gerhard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .