Håkan Östmalm AB

Norrbottens län

Information

Håkan Östmalm AB är ett av många verksamheter som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Håkan Östmalm AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Håkan Östmalm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

Håkan Östmalm AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2003-05-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vännäsv. 121, 956 92, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkan Östmalm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-79050.

Överkalix arbetar för att verksamheter som Håkan Östmalm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Håkan Östmalm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri och förmedling av värdepappersfonder, äga och förvalta fast och lös egendom för egen räkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Håkan Östmalm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkan Östmalm AB och det är följande personer, Engström, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson Engström, Birgitta Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Håkan Östmalm AB är 556644-1803.