Nordisk Bygg o MekTeknik AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av fritidsprodukter och begagnade fordon, personaluthyrning, byggentreprenad, entreprenad inom el- och instrument, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordisk Bygg o MekTeknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Överkalix så är Nordisk Bygg o MekTeknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 2002-10-05 så skapades Nordisk Bygg o MekTeknik AB och bolaget är har F-skattsedel Nordisk Bygg o MekTeknik AB har haft det sedan 2003-02-20.

Nordisk Bygg o MekTeknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556633-5401 är organisationsnummret för bolaget som finns i Överkalix.

Just nu är Nordisk Bygg o MekTeknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nordisk Bygg o MekTeknik AB så går det att nå dem via telefon på 0926-10000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordisk Bygg o MekTeknik AB är Larsson, Lars Tony som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kent Erland som är född 1980 och har titeln Suppleant, Enryd, Charles Harry som är född 1958 och har titeln Revisor, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.