Tank o Mat i Lansjärv AB

Norrbottens län

Information

Tank o Mat i Lansjärv AB är ett av många företag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Tank o Mat i Lansjärv AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tank o Mat i Lansjärv AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-11-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Varvsg. 9C, 972 36, Luleå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tank o Mat i Lansjärv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-30020.

Överkalix arbetar för att företag som Tank o Mat i Lansjärv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tank o Mat i Lansjärv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, livsmedel och souvenirer, restaurangverksamhet, internetcafé, lotteri- och spelförmedling, förmedling av apoteksvaror och förmedling av äventyrsupplevelser inom besöksnäringen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tank o Mat i Lansjärv AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tank o Mat i Lansjärv AB och det är följande personer, Johansson, Jonny Greger som är född 1964 och har titeln Likvidator,

Organisationsnummer för Tank o Mat i Lansjärv AB är 556618-4031.