Cardman Holding AB

Norrbottens län

Information

556617-2424 är organisationsnummer för verksamheten Cardman Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cardman Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Överkalix som är den kommunen som Cardman Holding AB finns i.

Cardman Holding AB har varit registrerat sedan 2001-10-19 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cardman Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cardman Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Överkalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cardman Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cardman Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0920-420092 eller genom brev på följande adress:
Handelsv. 19, 973 45, Luleå

Bolaget skall sälja visitkort och trycksaker på internet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cardman Holding AB och det är Larsson, Åke Lars Uno som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Stig Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Bo Rickard som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,