Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-28.

Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-03-09. Men sedan 2001-05-28 så har Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vännäsberget 83, 956 92, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-21073.

Överkalix arbetar för att verksamheter som Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva all slags ridverksamhet såsom turistridning, konferensridning, företagsridning och ridskoleverksamhet samt utbildning och försäljning av ridhästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag och det är följande personer, Nyberg Andersson, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Erik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, LR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vännäsbergets Ridcentra Aktiebolag är 556608-2227.