Kalix Älvs Rör & VVS AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Kalix Älvs Rör & VVS AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Kalix Älvs Rör & VVS AB är ett av dem. Statusen för Kalix Älvs Rör & VVS AB är att Bolaget är aktivt.

Kalix Älvs Rör & VVS AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-09. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där företaget finns i jobbar för att företag som Kalix Älvs Rör & VVS AB ska trivas.

Kalix Älvs Rör & VVS AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Överkalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utföra rör- och vvs arbeten, idka handel med värdepapper, personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalix Älvs Rör & VVS AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Kalix Älvs Rör & VVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Kalix Älvs Rör & VVS AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-77188.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kalix Älvs Rör & VVS AB är Pahikka-Aho, Jouni Tapio som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hökfors, Bert Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Widetun, Carin Ulrica som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Kalix Älvs Rör & VVS AB har 556606-4886 som sitt organisationsnummer.