Bert Nilssons Maskiner AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom nyanläggning och underhåll av vägar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bert Nilssons Maskiner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Överkalix så är Bert Nilssons Maskiner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 2001-01-18 så skapades Bert Nilssons Maskiner AB och bolaget är har F-skattsedel Bert Nilssons Maskiner AB har haft det sedan 2001-01-16.

Bert Nilssons Maskiner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-16

556603-9516 är organisationsnummret för bolaget som finns i Överkalix.

Just nu är Bert Nilssons Maskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Bert Nilssons Maskiner AB så går det att nå dem via telefon på 0926-40147 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bert Nilssons Maskiner AB är Nilsson, Bert Ture som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Berit Britt-Inger som är född 1952 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .