Braboende fastigheter i Överkalix AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Braboende fastigheter i Överkalix AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Braboende fastigheter i Överkalix AB är ett av dem. Statusen för Braboende fastigheter i Överkalix AB är att Bolaget är aktivt.

Braboende fastigheter i Överkalix AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-15. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där bolaget finns i jobbar för att bolag som Braboende fastigheter i Överkalix AB ska trivas.

I Överkalix så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Braboende fastigheter i Överkalix AB inte är momsregistrerat.

Idag är Braboende fastigheter i Överkalix AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Braboende fastigheter i Överkalix AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Cedering, Carl Torbjörn -Johansson, Rolf Peter.

De som är på något sätt har med Braboende fastigheter i Överkalix AB är Johansson, Rolf Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedering, Carl Torbjörn som är född 1965 och har titeln Suppleant, Strömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Braboende fastigheter i Överkalix AB har 556564-6063 som sitt organisationsnummer.