Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran med buss samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Överkalix så är Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 1997-12-02 så skapades Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556549-2146 är organisationsnummret för företaget som finns i Överkalix.

Just nu är Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0926-77160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wennbergs Buss i Överkalix Aktiebolag är Wennberg, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Anne Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .