Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-29. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där bolaget finns i jobbar för att bolag som Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Överkalix så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva blomsterhandel- och begravningsbyrårörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-10113.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag är Granberg, Ann-Christin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Kjell Ingemar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Överkalix Blommor & Begravningsbyrå Aktiebolag har 556489-5380 som sitt organisationsnummer.