Överkalix Nu Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556482-8530 är organisationsnummer för bolaget Överkalix Nu Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Överkalix Nu Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Överkalix som är den kommunen som Överkalix Nu Aktiebolag finns i.

Överkalix Nu Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-09 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Överkalix Nu Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Överkalix Nu Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Överkalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Överkalix Nu Aktiebolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Vill ni komma i kontakt med Överkalix Nu Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0926-40212 eller genom brev på följande adress:
Svartbyv. 206, 956 93, Överkalix

Bolaget skall bedriva turistverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Överkalix Nu Aktiebolag och det är Persson, Per Gustav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Elsa Sofia som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Niklas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnebrand, Gunnel Sofia som är född 1936 och har titeln Suppleant, Vennström, Leila Katarina som är född 1968 och har titeln SuppleantKostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,