Sirillus AB

Norrbottens län

Information

Sirillus AB är en verksamhet som finns i Överkalix. I Sirillus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pohjanen, Bengt Erik Benedictus som är född 1944 och har titeln VD, Pohjanen, Bengt Erik Benedictus som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pohjanen, Monika Christina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pohjanen Tegelid, Anna Birgitta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sirillus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sirillus AB på telefon 0926-77529.

Bolaget skall bedriva teaterproduktion, författarskap, konstnärlig verksamhet, förlagsverksamhet, forskning inom meänkieli, utgivning av skrifter i meänkieli, fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sirillus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sirillus AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Överkalix arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sirillus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sirillus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sirillus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Sirillus AB har 556478-8270 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.