Larer Fastigheter AB

Norrbottens län

Information

Larer Fastigheter AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Larer Fastigheter AB finns. I Överkalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Larer Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Larer Fastigheter AB har haft sedan 2007-05-10. Larer Fastigheter AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Larer Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Villag. 1, 956 31, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-77188.

Överkalix arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Larer Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Larer Fastigheter AB har idag 556454-6199 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hökfors, Bert Niclas -Pahikka-Aho, Jouni Tapio är den som för stunden ansvarar för Larer Fastigheter AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast egendom, idka handel med värdepapper, personaluthyrning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Larer Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pahikka-Aho, Jouni Tapio som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hökfors, Bert Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Widetun, Carin Ulrica som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundin, Mats Ola som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.