STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Överkalix här finns det många olika Aktiebolag. STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Överkalix jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556437-2349.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2580603 alternativt besöka eller skicka post till STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag på följande adress Ö. Lomträsk 218, 956 92, Överkalix.

STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I STURE & IVAR JOHANSSONS ÅKERI Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Johan Ivar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Astrid Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.