SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag

Norrbottens län

Information

SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-10-31. Men sedan 1990-01-01 så har SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vännäsv. 7, 956 32, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-40042.

Överkalix arbetar för att bolag som SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva fordonsreparationer, billackering, svetsning och försäljning av reservdelar, dessutom äga och förvalta fastigheter.

Firmatecknare för SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Jan-Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunnel Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Björn Lennart som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån B Lundqvist & Partners Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SVARTBYNS FORDONSSERVICE Aktiebolag är 556408-6428.