Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Överkalix finns det ett Aktiebolag som heter Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag i Norrbottens län. Överkalix är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1990-08-31 så har Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkv. 14, 956 98, Lansjärv. Vi ni istället prata med Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 0926-30034.

Bolaget skall bedriva transporter och entreprenadarbeten inom åkeribranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Stig Roland som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Stig Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Alf Conrad som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Majvor Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulla-Greta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln RevisorRevisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Alf Conrad -Johansson, Majvor Maria -Johansson, Stig Roland -Johansson, Ulla-Greta .

Roland & Conrad Johansson Åkeri Aktiebolag har 556399-7773 som sitt organisationsnummer.