Seth Engström Herr Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Seth Engström Herr Aktiebolag är en verksamhet som finns i Överkalix. I Seth Engström Herr Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Johan Henrik Leopold som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lena Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Karl Mats som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Seth Engström Herr Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Seth Engström Herr Aktiebolag på telefon 0926-10534.

Bolaget skall bedriva försäljning i detalj av herr- och goss- kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Seth Engström Herr Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Seth Engström Herr Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Överkalix arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Seth Engström Herr Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Seth Engström Herr Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Seth Engström Herr Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Seth Engström Herr Aktiebolag har 556286-0832 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.