Överkalix Värmeverk Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556241-9183 är organisationsnummer för företaget Överkalix Värmeverk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Överkalix Värmeverk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Överkalix som är den kommunen som Överkalix Värmeverk Aktiebolag finns i.

Överkalix Värmeverk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-03-23 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Överkalix Värmeverk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Överkalix Värmeverk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Överkalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Överkalix Värmeverk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Romvall, Alf Morgan -Stålnacke, Hans Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Överkalix Värmeverk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0926-10147 eller genom brev på följande adress:
Företagsenhet 2253, 753 82, Uppsala

Bolaget skall försälja, distribuera och producera värmeenergi inom tätorten Överkalix.

Det finns olika personer som har en koppling med Överkalix Värmeverk Aktiebolag och det är Stålnacke, Hans Gunnar som är född 1960 och har titeln Extern VD, Romvall, Alf Morgan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljebäck, Lars Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Erik Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Filén, Agneta Kristina som är född 1965 och har titeln SuppleantLundbäck, Bengt Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sakari, Folke Ingemar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Väppling, Lis Monika som är född 1962 och har titeln SuppleantÖhrn, Karl Olof som är född 1949 och har titeln RevisorJacobsson, Evy Ada Teresia som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantBergdahl, Karl Lennart som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorNilsson, Per Sune som är född 1942 och har titeln LekmannarevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor