O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1981-02-02. Men sedan 1981-01-01 så har O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vännäsv. 126, 956 92, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-21035.

Överkalix arbetar för att bolag som O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av sågade och hyvlade trävaror, trähus, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Cristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lundström, Lars Roland som är född 1967 och har titeln Revisor, Anttila, Rolf Brynolf Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för O. Anderssons Trähusfabrik Aktiebolag är 556208-4888.