Överkalix Rör & VVS Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556200-1270 är organisationsnummer för företaget Överkalix Rör & VVS Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Överkalix Rör & VVS Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Överkalix som är den kommunen som Överkalix Rör & VVS Aktiebolag finns i.

Överkalix Rör & VVS Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-05-10 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Överkalix Rör & VVS Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Överkalix Rör & VVS Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Överkalix som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Överkalix Rör & VVS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Överkalix Rör & VVS Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0926-10023 eller genom brev på följande adress:
S. Brännag. 9, 956 31, Överkalix

Bolaget skall utföra VVS-installationer, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Överkalix Rör & VVS Aktiebolag och det är Nilsson, Bernt Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lars Oskar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Elemalm, Eva Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,