Isolamin Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Isolamin Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Överkalix här finns det många olika Aktiebolag. Isolamin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Överkalix jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Isolamin Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556193-7292.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0926-75600 alternativt besöka eller skicka post till Isolamin Aktiebolag på följande adress Industriv. 5, 956 32, Överkalix.

Isolamin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Isolamin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Granberg, Hans Sture som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Hartman, Johan Carl Gustaf som är född 1946 och har titeln Suppleant , Sköld, John Christer som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och försälja väggelement för marint och industriellt bruk samt därmed sammanhängande tillbehör.