Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation avseende branscherna radio, tv, hem- och fritidsartiklar, handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Överkalix så är Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Överkalix arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Överkalix och i Norrbottens län. Redan 1973-08-13 så skapades Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556182-9887 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Överkalix.

Just nu är Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0926-10088 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Överkalix Radio- TV & Sportaffär Aktiebolag är Persson, Sture Martin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Catrin Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Backman, Lars Tage som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .