Allsåns Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Allsåns Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Allsåns Åkeri Aktiebolag finns. I Överkalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allsåns Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Allsåns Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allsåns Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Allsåns Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hedv. 8, 956 32, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-10500.

Överkalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Allsåns Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allsåns Åkeri Aktiebolag har idag 556123-1423 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Allsåns Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Allsåns Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Sten Göte som är född 1939 och har titeln VD, Larsson, Sten Göte som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bernt Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bert Gudmund som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.