Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB

Norrbottens län

Information

Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB finns. I Överkalix så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB har haft sedan 1994-01-01. Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 19, 956 31, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-10108.

Överkalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB Privat, ej börsnoterat.

Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB har idag 556113-2415 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB

Bolaget skall bedriva detaljhandel med färg, pappersvaror, parfym och kosmetika ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Centrum Färg Parfym Kontor i Överkalix AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Katarina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Åsa Ingegerd som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Sigvard som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Axel Kenneth som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .