Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Överkalix och Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1964-10-16. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där företaget finns i jobbar för att företag som Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Överkalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och distribuera mat- och kaffebröd, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-20014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag är Olofsson, Bengt Olof som är född 1965 och har titeln VD, Olofsson, Bengt Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Per-Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Lars Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Enryd, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Revisor, Christer Enryd Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor.

Bröderna Olofssons Bageri Aktiebolag har 556094-5536 som sitt organisationsnummer.