Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1963-09-25. Men sedan 1980-01-01 så har Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svartbyv. 198, 956 93, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-40033.

Överkalix arbetar för att bolag som Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva väg- och boentreprenader, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag och det är följande personer, Berggren, Sigurd Crister som är född 1951 och har titeln VD, Berggren, Sigurd Crister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Anna Eva Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Brändholm, Stig Gunnar Jörgen som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Börje Henrikssons Byggnads Aktiebolag är 556089-2522.