Atelje Arctica

Norrbottens län

Information

541205-XXXX är organisationsnummer för bolaget Atelje Arctica. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atelje Arctica är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Atelje Arctica finns i.

Atelje Arctica har varit registrerat sedan 1982-10-15 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atelje Arctica så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Atelje Arctica är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Atelje Arctica är följande:

Vill ni komma i kontakt med Atelje Arctica så kan ni göra det på telefon genom 0926-10063 eller genom brev på följande adress:

Keramikverkstad. Försäljning av keramik, näverslöjd och andra konsthantverk jämte material och garner.

Det finns olika personer som har en koppling med Atelje Arctica och det är Persson, Ann-Britt som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,