Svartträsk skog och entrepenad

Norrbottens län

Information

510607-XXXX är organisationsnummer för bolaget Svartträsk skog och entrepenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svartträsk skog och entrepenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Svartträsk skog och entrepenad finns i.

Svartträsk skog och entrepenad har varit registrerat sedan 2008-08-27 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svartträsk skog och entrepenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Svartträsk skog och entrepenad är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Svartträsk skog och entrepenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svartträsk skog och entrepenad så kan ni göra det på telefon genom 0926-44008 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruk, maskinentrepenad, skogsentrepenad, skogsvård, natur- och jaktturism, lantbruk,

Det finns olika personer som har en koppling med Svartträsk skog och entrepenad och det är Aronson, Kurt Ewert som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,