K Silverplats Bil & Traktorservice

Norrbottens län

Information

461210-XXXX är organisationsnummer för bolaget K Silverplats Bil & Traktorservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K Silverplats Bil & Traktorservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som K Silverplats Bil & Traktorservice finns i.

K Silverplats Bil & Traktorservice har varit registrerat sedan 1984-08-31 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för K Silverplats Bil & Traktorservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

K Silverplats Bil & Traktorservice är och det finns flera bolag i Överkalix som också är .

Firmatecknare för K Silverplats Bil & Traktorservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med K Silverplats Bil & Traktorservice så kan ni göra det på telefon genom 0926-30181 eller genom brev på följande adress:

Maskinservice. Bilverkstadsrörelse. Handel med maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med K Silverplats Bil & Traktorservice och det är Silverplats, Kurt Georg som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,