Thörnqvists försäljning & consult

Norrbottens län

Information

420226-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Thörnqvists försäljning & consult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thörnqvists försäljning & consult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Överkalix som är den kommunen som Thörnqvists försäljning & consult finns i.

Thörnqvists försäljning & consult har varit registrerat sedan 1999-01-20 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thörnqvists försäljning & consult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Thörnqvists försäljning & consult är och det finns flera verksamheter i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Thörnqvists försäljning & consult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thörnqvists försäljning & consult så kan ni göra det på telefon genom 0926-10574 eller genom brev på följande adress:

Administrativa uppdrag åt små företag såsom bokföring-, moms- redovisning, fakturering samt försäljning kosttillskott, hud-, kroppsvård och rengöringsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Thörnqvists försäljning & consult och det är Törnkvist, Gerd Stina som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,