Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Överkalix. Det är nämligen den kommunen som Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-04.

Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2006-12-08. Men sedan 2007-01-04 så har Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 10, 956 31, Överkalix. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0926-77776.

Överkalix arbetar för att verksamheter som Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva herr- och damfrisering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av bolagsmännen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Liza Elenor som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Sakari, Eva Christine som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Saxiga Tjejer Under Klippet hairdesign Handelsbolag är 969723-3758.