Tele Media Norr Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Överkalix och Tele Media Norr Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Tele Media Norr Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tele Media Norr Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tele Media Norr Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-12-08. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där företaget finns i jobbar för att företag som Tele Media Norr Handelsbolag ska trivas.

Tele Media Norr Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Överkalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Marknadsundersökningar, kundbokningar, telefonförsäljning som avser försäljning av marknadsföring för internet och printade produkter mot företagsmarknaden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tele Media Norr Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Tele Media Norr Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Tele Media Norr Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-75470.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Tele Media Norr Handelsbolag är Gustafsson, Karl Göran som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Henriksson, Lars Roger som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Tele Media Norr Handelsbolag har 969698-1100 som sitt organisationsnummer.