MT-Production Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Överkalix och MT-Production Kommanditbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och MT-Production Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för MT-Production Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

MT-Production Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-02-07. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där företaget finns i jobbar för att företag som MT-Production Kommanditbolag ska trivas.

MT-Production Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29. I Överkalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning samt försäljning av ljud och ljusutrustning. Film och video produktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MT-Production Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-29.

Idag är MT-Production Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med MT-Production Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-10309.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med MT-Production Kommanditbolag är Beckman, Mats Erik som är född 1975 och har titeln Komplementär, Beckman, Kurt Ture som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .

MT-Production Kommanditbolag har 969676-0157 som sitt organisationsnummer.