Överkalix Elektriska Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969664-4617 är organisationsnummer för verksamheten Överkalix Elektriska Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Överkalix Elektriska Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Överkalix som är den kommunen som Överkalix Elektriska Handelsbolag finns i.

Överkalix Elektriska Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-01 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Överkalix Elektriska Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Överkalix Elektriska Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Överkalix som också är .

Firmatecknare för Överkalix Elektriska Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Överkalix Elektriska Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0926-10212 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer och elmatrialförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Överkalix Elektriska Handelsbolag och det är Hedlund, Bo Jörgen som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hedlund, Lars Olof som är född 1966 och har titeln Bolagsman,