Polcirkelns Paketering Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Polcirkelns Paketering Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Polcirkelns Paketering Handelsbolag finns. I Överkalix så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Polcirkelns Paketering Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Polcirkelns Paketering Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Polcirkelns Paketering Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Polcirkelns Paketering Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nybyn Byav. 6, 956 92, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0926-55076.

Överkalix arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Polcirkelns Paketering Handelsbolag har idag 969633-6263 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Polcirkelns Paketering Handelsbolag

Förpackning av spån och träprodukter.

I Polcirkelns Paketering Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Anne-Maj som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Larsson, Lars Anders som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .