Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag

Norrbottens län

Information

Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Överkalix som är den kommunen där Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag finns. I Överkalix så finns det många olika Kommanditbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag har haft sedan 1997-01-01. Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Röduppsholmen 24, 956 92, Överkalix men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0926-23036.

Överkalix arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag har idag 916597-8371 som sitt organisationummer.

; Nilsson, Lars Rune ensam. är den som för stunden ansvarar för Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag

Reparationer, mindre nybyggnader, försäljning av fönster, dörrar, virke m m.

I Rune Nilsson Bygg Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Rune som är född 1942 och har titeln Komplementär, Johansson, Bo Arne som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .