Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Överkalix och Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är ett Handelsbolag och skapades 1982-05-24. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Överkalix där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering ska trivas.

I Överkalix så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bildemontering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering och det finns flera företag som är det idag i Överkalix.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0926-55045.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering är Eliasson, Gustav Manfred som är född 1925 och har titeln Bolagsman, Eliasson, Kjell Åke som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Kjell-Åkes bildemontering har 916479-8556 som sitt organisationsnummer.